Вработување тест артикл

2019-09-18 21:21

Кандидатот потребно е да ги има следните квaлификации: Работно искуство од најмалку 3 години – банки и финансиски институции ќе имаат приоритет во изборот; Одлично познавање на пазарните прилики во регионот; Познавање на англиски јазик; Одлично познавање на Microsoft Office; Возачка дозвола Б категорија....