Драги Халкбанк корисници,
Ве информираме дека во текот на овој викенд, се прават активности поврзани со надградба на системот за електронско банкарство со цел воведување нови функционалности за корисниците и подобрување на корисничкото искуство. Од тие причини, услугата eлектронско банкарство нема да биде достапна до 08:30 часот во понеделник (14.03.2022)
Известување за активноста беше споделено на официјалната страна на Банката на 11.03.2022 (петок).
Ваша,
Халкбанк АД Скопје