АБИТ организира тридневна обука за ниво 4 од интернационалната сертификација за Certified Controller во Македонија, со германски тренер од CA controller akademie, Dietmar Pascher.

 

Обуката е наменета за сите заинтересирани слушатели за контролинг, оние кои имаат претходно слушано ниво 1,2 и 3 и оние кои што сакаат да го слушаат само ниво 4.

Обуката че се одржува на 15,16 и 17 мај. Уредно пополнета пријава која ќе ја најдете на копчето „Аплицирај“ испратете ја на следната е-маил адреса: [email protected]

Обуката се изведува на англиски јазик. Цена на обуката: 54 900 мкд (890 евра), телефони за повеќе информации: 02 3 125 500 ; 071 215 118.