За сите сметководители и банкари, Академијата за банкарство и информатичка технологија (АБИТ) организира обуки за континуирано професионално усовршување на сметководители и овласетни сметководители. 
Уредно пополнетата пријава која ќе ја најдете на копчето “Аплицирај за семинарот”, испратетe ја на следната e-mail адреса: [email protected]
Телефони за повеќе информации:
02 3 125 500; 071 215 118 ; 070 355 590
Цена од 2.000 мкд 

Аплицирај за семинаротна следниов линк.

 

Продолжуваме понатаму со Првата Тематска целина од програмата за 2018 година со следните термини:
05 мај – Тетово, хотел Лирак
15 мај – Скопје, АБИТ
12 мај – Охрид, хотел Ројал Вју
12 мај – Струга, хотел Дрим
19 мај – Прилеп, хотел Кристал Палас

На семинарите, како предавачи со особено влијание се вклучени голем дел на истакнати експерти со долгогодишно сметководствено-финансиско и даночно работно искуство (висок менаџмент во банки и фирми, експерти од НБРМ, експерти во УЈП и експерти со 30 годишно искуство во буџетско сметководство и Универзитетски професори).