Вода нема, а струја увезуваме. Погледнете што се случува, Тиквешко Езеро го нема, се истакнува во видеото објавено од Земјоделие.мк.

-Ова е вистината за Тиквешко Езеро. Ние сме внатре, но нема вода, вели човекот кој снима.

На местото каде беше убавото езеро, денес има пустелија.

Како изгледа, погледнете во видеото