Почитувани читатели на БанкоМетар.мк. Согласно последните гласини во врска со легализацијата на марихуаната на подрачјето Охрид и Струга, ние како национален сервис, но локализиран во Охрид, сакаме да ја запрашаме нашата ценета публика што мисли за овој предлог, кој иако сеуште е во рамките на шпекулација, ние веруваме дека во иднина и е можен ваков развој на настаните.

Можете да гласате на анкетата подолу, се разбира дека се е анонимно, а резултатите од гласањето ќе бидат доста значајни показатели за во иднина кои правци треба да ги превзема регулаторот.

За поголема масовност би Ве замолиле за лајкување и шерување на анкетата како би имале што поголем статистички примерок во гласањето, а со тоа би се имало и подобра репрезентативност на јавното мислење во нашиот крај и во земјата воопшто.

Со почит,

Тимот на БанкоМетар.мк