Пост за Неделни акции тест модел

2019-09-19 16:16

Нова категорија “Неделни акции на маркети и летоци” – На домашна страна да има нов виџет кој ќе го покажува последниот пост од оваа категорија – На виџетот да има линк види ги сите – Ни треба опција за аплоад и ембед на ПДФ...

Вработување тест артикл

2019-09-18 21:21

Кандидатот потребно е да ги има следните квaлификации: Работно искуство од најмалку 3 години – банки и финансиски институции ќе имаат приоритет во изборот; Одлично познавање на пазарните прилики во регионот; Познавање на англиски јазик; Одлично познавање на Microsoft Office; Возачка дозвола Б категорија....