Нова категорија “Неделни акции на маркети и летоци”
– На домашна страна да има нов виџет кој ќе го покажува последниот пост од оваа категорија
– На виџетот да има линк види ги сите
– Ни треба опција за аплоад и ембед на ПДФ документ, да може Наум да додаде ПДФ од сајтовите
Оригинален мејл за контекст:
Бокс – Неделни акции во маркети – некоја лилјава или пурпурна боја… како кај претходниов бокс, овде ќе ги врзвиме урл со тековни акции шо ги имет на нивниве сајтој големиве малопродавачи, ќе ги превземаме само тековниве флаери, не прајме ништо, само го нудиме ко услуга….
Неделни акции на маркети и летоци : да не ја должам … видете го овој линк: https://www.bankar.me/   … најдолу имате десно , една нивна страна шо се викат попуст.мк… Таму се само клаени линкој од летоци, флаери од овие маркетиве големи шо ги објавувет редовно… значит еднаш неделно ги менвиме летоците , уствари урлата од летоците… а да си седет сите на тапет, само не споредвиме ништо ние, пошо немат ни шо да се споредвит тука, само ги сублимираме кој кај имат акции, и си пребарвет сами… би ги лепеле следниве урл… во суштина ПДФ документи се овие …идемо:
1. КАМ  : Кам ПДФ
2. Tinex: http://tinex.com.mk/mk/Home/Actions/2-akcii
3. Vero : https://vero.com.mk/ponudi/
4. Ramstore: https://issuu.com/ramstoremallvesnik/docs/ramstorama_233