Банка на годината ! Гласајте на БанкоМетар.мк

2018-11-07 10:28

Почитувани читатели на БанкоМетар.мк

Со цел да ги артикулираме Вашите желби и да оддадеме скромно признание на банката која најдобро Ве опслужувала Вас во 2018 година, тимот на БанкоМетар.мк организира анкета на која можете да гласате според Вашето убедување, која беше најдобра банка во Македонија за 2018 година.

 

Која според Вас е банка на годината во 2018?

Ви благодариме за Вашето учество во анкетата !

Тимот на БанкоМетар.мк