Почитувани читатели на БанкоМетар.мк 

И оваа година, избираме Банка на Годината 2019 според Вашите гласови! 

Би ценеле доколку гласате за банката од која сте најзадоволни во 2019 година.

Гласањето е доброволно и анонимно, а анкетата е во прилог и под секоја вест.

Ви благодариме за учеството.

Која според Вас е Банка на годината за 2019?
 • УНИ Банка 29%, 305 гласови
  305 гласови 29%
  305 гласови - 29% од сите гласови
 • Комерцијална Банка 17%, 180 гласови
  180 гласови 17%
  180 гласови - 17% од сите гласови
 • НЛБ 17%, 176 гласови
  176 гласови 17%
  176 гласови - 17% од сите гласови
 • Халк Банка 9%, 91 гласај
  91 гласај 9%
  91 гласај - 9% од сите гласови
 • ТТК Банка 9%, 91 гласај
  91 гласај 9%
  91 гласај - 9% од сите гласови
 • Стопанска Банка - Скопје 7%, 70 гласови
  70 гласови 7%
  70 гласови - 7% од сите гласови
 • ЦКБ 4%, 46 гласови
  46 гласови 4%
  46 гласови - 4% од сите гласови
 • Охридска Банка 3%, 28 гласови
  28 гласови 3%
  28 гласови - 3% од сите гласови
 • Силк Роуд Банка 2%, 19 гласови
  19 гласови 2%
  19 гласови - 2% од сите гласови
 • Шпаркасе Банка 1%, 14 гласови
  14 гласови 1%
  14 гласови - 1% од сите гласови
 • Стопанска Банка - Битола 1%, 13 гласови
  13 гласови 1%
  13 гласови - 1% од сите гласови
 • Капитал Банка 1%, 13 гласови
  13 гласови 1%
  13 гласови - 1% од сите гласови
 • Прокредит Банка 1%, 10 гласови
  10 гласови 1%
  10 гласови - 1% од сите гласови
 • Еуростандард Банка 1%, 10 гласови
  10 гласови 1%
  10 гласови - 1% од сите гласови
Вкупно гласови: 1066
ноември 6, 2019 - декември 26, 2019
Гласањето заврши