БанкоМетар.мк со нова анкета за тоа, каде нашите граѓани, во ваква ситуација во која неможат да ја напуштат земјата, планираат да одат на одмор?

Во прилог се понудени 3 македонски топ одмаралишта, па би било добро доколку гласате или посетете едно од наведените:

Каде планирате да одите за летниот одмор?
 • Охрид 57%, 81 гласај
  81 гласај 57%
  81 гласај - 57% од сите гласови
 • Дојран 23%, 32 гласови
  32 гласови 23%
  32 гласови - 23% од сите гласови
 • Преспа 20%, 28 гласови
  28 гласови 20%
  28 гласови - 20% од сите гласови
Вкупно гласови: 141
јули 23, 2020 - јануари 23, 2021
Гласањето заврши