Тимот на БанкоМетар.мк спроведе анкета и тест на сите моментални онлајн кредитори во Р. Македонија и дојдовме до следниот заклучок : Како најбрзо и наједноставно решение кога сте во итна потреба од пари е forza.mk.

Процедурата се состои од едноставно пополнување на основни податоци ( име, презиме, телефон,  email ) и прикачување на Вашата лична карта ( сликана или скенирана ).

Одговор добивме за околу 15 минути, а парите веќе за половина час беа на нашата сметка по потпишувањето.

Најдобриот дел тука е што, бидејќи ни беше прва апликација, треба да вратиме колку што сме позајмиле. Значи, позајмивме 10.000 денари на 10.04.2018 година и на 10.05.2018 треба да вратиме 10.000 денари, без никакви дополнителни трошоци.

Изненадени бевме од брзината, услужливоста и професионализмот на вработените и заради тоа го препорачуваме како кредитор кој во случај на итна потреба за пари е решение кое нема да Ве изневери. За аплицирање кај овој кредитор може да се обратите тука.

Исто така, олеснет е начинот за физичко аплицирање со оглед на широката мрежа каде можете и лично да аплицирате како што се WesternUnion  локациите во мрежата на Унионнет, кои се на над 70 локации во Македонија и SportLife уплатните места кои се исто така во голем број низ Македонија, со што овој бренд има создадено мрежа за што полесна и подостапна услуга за своите клиенти.

 

Трговскиот бренд „Forza” е во сопственост на ФД Диџитал Фајнанс Интернешнал ДООЕЛ Скопје, компанија која активно го редефинира концептот за онлајн кредитирање преку најнови и едноставни апликации кои се продукт на најнови и најмодерни технолошки решенија.

Оваа компанија помага на милиони луѓе секоја година, ширум целиот свет за најсоодветна услуга и задоволување на кредитните потреби на своите клиенти кога се во најитна потреба од финансиски средства. Таа е реномиран и доверлив партнер на огромен број задоволни клиенти. Дали сте Вие еден од нив?

За секоја итна потреба на брз кредит можете да аплицирате и тука.