Тимот на БанкоМетар.мк спроведе анализа и тестирање на терен кај онлајн кредиторите за брзи кредити и ги спореди сите 7 онлајн оператори кои кредитираат во Македонија и дојдовме до следниот заклучок :
Финансиското Друштво MoneyMax Financial нуди онлајн кредити под најповолни услови – до 60.000,00 МКД со рок на отплата до 12 месеци. Нивната СВТ ( стапка на вкупни трошоци ) е 31,5 % што споредбено со другите компании на пазарот каде истата се движи до фантастични 300 % годишно, оваа компанија ја прави лидер на пазарот.
Отидовме и чекор понатаму, ги контактиравме и бевме изненадени од љубезноста, професионалноста и конкретноста на вработените како и од брзината на одговорот. Споредбено со другите компании овој онлине оператор очигледно има поработено на развој на вработените и услуга по светски стандарди.
Кога сето ова ќе го додадеме на најниските трошоци кои се наплатуваат, избор на БанкоМетар.мк за број 1 онлине кредитор е ФД MoneyMax Financial.
Доколку имате потреба од брз онлине кредит може да ги посетите на следниов линк.

 

01.02.2018 12:17