Доколку својата иднина ја гледате во корпоративниот свет, доколку Вашите желби се да бидете успешен менаџер кој ќе ја развива и прави профитабилна компанијата во која работи, доколку сакате да фатите чекор современиот свет и современите финансиски текови, а не знаете од каде да почнете и не знаете која Висока наобразба Ве е потребна, редакцијата на БанкоМетар.мк Ви ги препорачува:

Магистерски студии по Корпоративен финансиски менаџмент на Економскиот факултет – Скопје (MSc. in Corporate Financial Management).

Програмата е дизајнирана по теркот на најреноминираните факултети за бизнис во светот.

Програмата се изведува на најстариот универзитет во земјата и вклучително на најстариот Економски факултет. Во истата партиципираат најдобрите македонски професори од сверата на финансиите, а оваа програма ќе Ве оспособи со знаења, вештини и аналитички алатки за борба и преживување во турбулентниот свет на корпоративните финансии.

Бидете пред својата конкуренција меѓу колегите, посетете ја оваа магистерска програма.

Повеќе информации околу програмата и материјата која се разработува може да видете на следниот линк.

Уписите траат до 25 септември, побрзајте затоа што местата брзо се пополнуваат.

 

Со почит,

Ваш БанкоМетар.мк