Денеска ќе се одржи панел-дискусија посветена на економија и поддршка на инвестиции…

Денеска ќе се одржи панел-дискусија посветена на економија и поддршка на инвестиции.

На панел-дискусијата ќе се обратат Фатмир Битиќи, заменик на претседателот на Владата задолжен за економски прашања, координација со економските ресори и инвестиции и Јован Деспотовски, директор на ТИРЗ.

По завршување на панел дискусијата ќе следат изјави за медиуми, информираат од владината прес-служба.