Заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, денеска 27.03.2023 година, ќе биде дел од настан за презентација на 10 стартапи поддржани од акселератор УКИМ.

Заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи, денеска 27.03.2023 година, ќе биде дел од настан за презентација на 10 стартапи поддржани од акцелератор УКИМ.

Презентацијата ќе се одржи во просториите на Центарот за трансфер на технологии и услуги – ИНОФЕИТ.