Со почеток од 20.11.2021 година активна е нова бонус кампања за корисниците на кредитни картички од Халкбанк А.Д Скопје.

Со секоја трансакција направена со Халкбанк кредитна картичка на Халкбанк ПОС терминалите во подружнивите на Халк осигурување АД Скопје или онлајн на веб продавницата собирате 5% бонус поени!

Собраните поени искористете ги при идни плаќања во мрежата на Пос терминали од Халкбанк.

1 бонус поен е еднаков на 1 денар.

Користете ги кредитните картички на Халкбанк и собирајте бонус поени во Халк осигурување АД Скопје

Бонус програмата важи само за кредитните картички на Халкбанк за физички лица.