Hristos se rodi5Денешниот блажен ден нека ви биде радосен! Божиќ вратата да ви ја злати, секогаш среќа нека ве прати. Ангел срцето кон љубов нека го води, мир божји, ХРИСТОС СЕ РОДИ!

Вашиот Банкометар тим!