CROATIA Академија и DEKRA Arbeit Group Ви овозможуваат обука на тема: „Вештини за успех“.

 

Цел на обуката е стекнување на практични знаења и вештини за млади лица кои ќе им користат во кариерниот развој.

 

Која е целта на оваа обука?

 

  • Стекнување на нови знаења и практични искуства;
  • Унапредување на комуникациските вештини;
  • Развој на компетенции за водење преговори и успешна продажба;
  •  Зголемување на можноста за вработување.

 

Модул 1 – Комуникациски вештини

Модул 2 – Продажни вештини

Модул 3 – Основи на финансиски пазар

 

 

Термин за реализација на обуката: 20/21.04.2018 година.

 

Испратете Ваше CV на [email protected], најдоцна до 06.04.2018 год.