Д-р Маја Стевкова Штериева, Главен финансов директор и член на Управниот одбор на Комерцијална банка, во свое видео обраќање ги образложува финансиските резултати на Банката, зборува за новите производи и иновативните дигитални услуги што ги понуди Банката за своите клиенти, како и за нејзиниот придонес за посреќно и похумано општество.

Комерцијална банка ја заврши 2023 година со зголемени приходи и профитабилност, со стабилно кредитно портфолио и исклучително силна капитална позиција.

Целосното обраќање на д-р Стевкова Штериева може да го погледнете во видеото погоре.