http://martinsupholstery.co.uk/all-news/tia4dnd3h http://www.halifaxcommon.ca/4r56jcyv Дали работите подобро со мала музика, лате и краосан?

http://www.freshsnowboarding.com/uncategorized/ljtcomieed

https://www.zlwinc.com/7km2oi92v Малку позадински шум – без разлика дали станува збор за звук на клима-уредот или мелодија преку слушалките – може да ја подобри перцепцијата и расположението, откриваат истражувањата на Onno van der Groen од Универзитетот Edith Cowan. Овој феномен се нарекува стохастичка резонанца, овој “ефект на кафуле” може да го разбуди нашиот мозок да ги разгледува прашањата и информациите од различни перспективи и агли. Но, клучот е да го пронајдете вашето ниво на бучава http://watchproject.org.uk/bm4zi99 Goldilocks: ниво на шум што не е толку интензиве за да го одвлекува вниманието, но и не толку мал со што би можело лесно може да се пропушти и да не се чуе.

Shop Tramadol Online