Дали сте #стартап од Македонија кој мисли дека може да успее?

Подим конференцијата ве бара!

Зошто треба да присуствувате?
Ќе бидете изложени на 100+ високо мотивирани инвеститори и ќе добиете шанса да имате многу состаноци 1-на-1 со нив 💸
🔵 Ќе разговарате за вашите идеи и планови со различни индустриски лидери и ќе добиете непроценливи повратни информации. Има само 1000 присутни, така што говорниците и експертите не исчезнуваат само во толпата 💡
Ќе воспоставите нови врски, ќе добиете нови води и можеби дури и ќе најдете стратешки партнер 🤝
Само приближно 1️⃣5️⃣0️⃣ избрани стартапи ќе добијат шанса да присуствуваат на конференцијата Podim.
Кликнете на копчето „Apply now“, добијте ги сите детали и придружете се на Podim Loop – од Pitching Bootcamp, онлајн Демо Денови до самитот на Podim, кој ќе се одржи во мај, во живо во #Maribor, Словенија! 📅