Да ве потсетиме, дека  денес е последен ден да аплицираш за Летната „Биди Банкар“ школа на Ohridska Banka Societe Generale(http://www.ohridskabanka.mk/bidibankar.nspx).

 

Летната школа ќе се одржи од од 1 до 27 јули 2018 година во Охрид, програмата на школата вклучува различен тип на активности, како практична работа во Дирекцијата и експозитурите на Банката во Охрид, тематски предавања од областа на банкарството и финансиите, обуки за меки вештини, предавачи од реномирани компании, како и многу забава, дружење и едукација.

Апликациите (CV) треба да се достават на e-mail: [email protected] со назнака „Апликација за летна школа“.