Министерството за труд и социјална политика, УНДП и Агенцијата за вработување денеска во Владата на Република Македонија ќе ја промовираат Програмата за вработување за 2018 година.

 

 

На настанот најавено е обраќање на премиерот Зоран Заев, министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, постојаната амбасадорка на ОН во Македонија, Луиза Витон и директорката на Агенцијата за вработување Билјана Јовановска.