Околу 12 до 15 милиони евра годишно би се слевале во Буџетот со реализацијата  на инвестицијата на тајванската корпорација Јагео, вели дирекорот на ТИТЗ Јован Деспотовски.

Во интервју за вечерашното издание на Топ Тема, Деспотовски говори и за условите и бенефициите  што ќе ги добие тајванската компанија која најави инвестиции од 205 милиони евра за десет години.