http://www.uniquesmiles.co.uk/uncategorized/k8s1g70nzr0

http://sizart.org.mx/xwr58n0

Во наредниот период може да очекуваме 69 милиони евра помош од ЕУ за справување со корона вирусот, потврди министерот за надворешни работи, Никола Димитров во вечерашното гостување во „Топ тема“ на телевизија.

http://www.essaouira-garance.com/muasyobm45 -Европската комисија ќе предложи голем фонд од 23 милјарди евра во борбата против корона вирусот од кој директно се погодени голем број од членките. Веќе преку СЗО имаат серизона финансика инјекција. Ние самите се пријавивме за конкретна помош. 69 милиони евра ќе додели ЕУ за нашата земја, 4 милиони се за итна подршка за здравствениот систем, 50 за помош економијата, 12 за приватниот сектор мали и сред и 3 директна буџетска поддршка, појасни Димитров.

Ordering Tramadol Online Cod