Ве известуваме дека експозитурата на Капитал Банка АД Скопје во Тетово, почнувајќи од 21.05.2018 (понеделник) се пресели  на нова локација, односно на ул. Маршал Тито бб, Тетово.

 

Новата локација ќе биде попристапна за користење на услугите на банката  во редовното работно време на експозитурата од 08:15 до 16:15 часот од понеделник до петок.
Тимот  на вработени во Капитал банка Ве очекува во новите простории.