ХАЛКБАНК АД Скопје мисли на своите клиенти, бидејќи за Банката „Важни се луѓето” и нивното задоволство!

ПРОМОТИВНА ПОНУДА за сите корисници на кредитни картички Mastercard Standard, Mastercard Contactless, Mastercard World, Visa Classic, Visa Gold и  Visa Pay Wave Credit.

Во промотивниот период клиентите ќе имаат можност да подигнуваат готовина од АТМ без провизија.

Промоцијата ќе трае во периодите наведени во табелата подолу:

Месец Промотивен период
Јануари 25.01-31.01.2021
Февруари 22.02-28.02.2021
Март 25.03-31.03.2021
Април 24.04-30.04.2021
Мај 25.05-31.05.2021
Јуни 24.06-30.06.2021
Јули 25.07-31.07.2021
Август 25.08-31.08.2021
Септември 24.09-30.09.2021
Октомври 25.10-31.10.2021
Ноември 24.11-30.11.2021
Декември 25.12-31.12.2021

Крајот на месецот нека биде почеток за новите уживања.

Промотивната понуда важи само за подигнување на готовина од Банкоматите на Халкбанк АД Скопје.