Грижата за здравјето и можноста за најквалитетно лечење во модерните здравствени установи се на првото место на приоритети во животот. Здравјето е сè во животот и без здравјето сè друго е ништо.

 

Затоа го препорачуваме  најновиот продукт за приватно здравствено осигурување СЕМЕЈНО ПРИВАТНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ со кој се овоможува здравствена заштита на целото семејство во најпознатите, најдобрите и најмодерните приватни здравствени установи во Република Македонија (Клиника Жан Митрев, Ремедика, Аџибадем Систина, Санте Плус, Систина Офталмологија, Плодност – Битола, Неуромедика,  Специјалната очна болница „Деница“, ПЗУ Поликлиника Дента ЕС, ПЗУ Дентизар – Специјалистичка ординација по стоматолошка протетика, Стоматолошка ординација Круна МС, Медикал центар Промедика и др.) и во Европа, без ограничување и по избор на клиентот

На сите клиенти кои ќе го одберат семејното приватно здравствено осигурување на Еуролинк или ќе го обноват својот договор,  Еуролинк во рамки на полисата им нуди и користење на сите превентивни прегледи во вредност до 100 евра, со што на клиентите им овозможува современа превентива  и ги поттикнува навремено да се грижат за своето здравје.  Не чекајте, обезбедете врвна здравствена заштита за вашето семејство во сите приватни здравствени установи за сите општи и специјалистички прегледи, без ограничување.  Контактирајте го вашиот консултант за осигурување или јавете се во центарот за поддршка на клиенти ”Еуролинк 24” на (02) 15 888