https://www.zlwinc.com/ejkgxkat90

https://centralfmonline.com/9hznc3i4 http://www.kingsleysecurity.co.uk/mny86s1 Европската комисија предложи инструмент за заздравување на економиите од коронакризата, вреден 750 милијарди евра и повеќегодишна финансиска рамка (ВФО) од 1.100 милијарди евра.

http://harbourbarandkitchen.co.uk/u8d7amco5 Инструментот се состои од 500 милијарди долари бесповратна помош за најтешко погодените држави членки и сектори и 250 милијарди евра, кои би се доделувале како поволни заеми.

http://martinsupholstery.co.uk/all-news/218nhu98s

http://www.essaouira-garance.com/ehtlco18 Вкупно за ВФО и инструментот за заздравување и отпорност се предлагаат 1850 милијарди евра.

Order Tramadol Canada Претседателката на ЕК, Урсула фон дер Лејен изнесе предлог на седницата на Европскиот парламент.

Buying Tramadol Online Uk – ЕК денеска предлага нов инструмент за заздравување, под името на ЕУ новата генерација, во рамки на ревидираниот долгорочен буџет. Вкупно овој европски план за заздравување ќе обезбеди 1.850 милијарди евра за подигнување на нашите економии и напредокот на Европа – соопшти фон дер Лејен.

http://unionmechanical.com/2020/07/03/i396axj

http://studentssolution.co.uk/tr8xgju Пакетот мерки за заздравување се состои од два дела – повеќегодишен буџет за периодот од 2021 до 2027 година и инструмент за заздравување кој ќе се финансира преку задолжувања на пазарите на капитал со гаранции на државите членки.

Клучен дел на предлогот е поддигнување на горните граници на сопствените средства на европскиот буџет, односно буџетските приходи. Се работи за најголем износ на придонеси, кој може да се бара од државите членки за полнење на буџетот.