Фати ја сезоната НАВРЕМЕ 🚗
НОВИ ГУМИ од врвни брендови на 6 рати🔵

➡ По цена од 555 ден./месечно за гума.

Контактирај нѐ на 15 007 и искористи ја оваа одлична понуда.