Квалитетно образование и стекнување корисни и практични вештини се целта на долгогодишната финансиска поддршка од Комерцијална банка за Економскиот факултет при универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје.

Нашата соработка продолжува и оваа година, а како горд спонзор Комерцијална банка со свој тим беше на Економскиот факултет и на првиот час во новата академска година. Со корисен и интересен материјал се погриживме да го поттикнеме интересот на студентите за кариерен развој и да ги мотивираме за стекнување што повеќе знаење и вештини.

И, секако од сѐ срце им посакавме успешна академска година со добри оценки и исполнување на нивните очекувања и амбиции.