Автономното возење е идна технологија на автомобилската индустрија. Досега, ниту една друга земја во светот не поднесе толку патенти поврзани со автономно возење како Германија. Откријте овде зошто Германија е светски лидер во истражувањето и развојот на ова поле.

 

Забрането превземање на содржината без претходна согласност на редкацијата на БанкоМетар.мк