Колку ќе плаќаме за гиро во Грција годинава? Сите веќе полека почнуваат да планираат летни одмори, а покрај патувањата и сместувањето, се поважна ставка во пресметката е и буџетот за храна – особено со поскапувањата за кои се зборува во целиот свет.

Што се однесува до Грција, се сведува на едно главно прашање: Колку чинат гиро оваа година?

Имено, цената на гирото веќе извесно време е мерна единица за македонските туристи.  Ако лани не изненади обична пита со гиро од 3 евра, годинава се чини дека нема да може да се најди го воопшто за цена пониска од 4 евра.