Почитувани читатели на БанкоМетар.мк

Традиционално, четврта година по ред, избираме Банка на годината за 2021 година, според Вашите гласови!

Гласањето е целосно анонимно и дискретно, и сакаме да го слушниме Вашето мислење и искуства со банките во Македонија. Вашиот глас ни е важен, за Вашите искуства со банките во Македонија и која според Вас е најдобра банка во Македонија за 2021 година. Можете да гласате на приложената анкета:

Која според Вас е банка на годината 2021