Финансиското друштво на годината, според гласовите на клиентите – СН Финансии – Битола, организира голема наградна игра за своите клиенти.

Имено, со секоја уплати по кредитните обврски до 31.08.2019 станувате потенцијален добитник на вредносен ваучер од ЈК Травел.

ЈК Травел, од друга страна, е една од најголемите туристички агенции во Македонија, со над 500 локации во сопствен закуп на најатрактивните места за одмор на Балканот која нуди најповолни цени и аранжмани за Вашиот одмор од соништата.

Се што треба да направите за да освоите вредносен ваучер, а со тоа и гратис одмор е да ја извршите редовната уплата по основ на Вашиот кредит.

Понудата можете да ја погледнете на следниот линк:  СН Финансии