Халк Банк ги известува своите клиeнти дека е во процес на реновирање на просториите од  филијалата  во Струмица.

Поради тоа, во даден период нивната  услуга ќе Ви биде достапна во непосредна близина, на улица Ленинова бр.75 (поранешен простор на Можности).