Халкбанк АД Скопје продолжува со унапредување на услугите со цел задоволување на потребите на клиентите . Затоа со задоволство Ве информираме дека од 01.06.2018 година Халкбанк АД Скопје ги намали каматните стапки кај потрошувачките кредити на 5,90% фиксна за првите две години со рок на отплата до 10 години, максимален износ до 1.200.000,00 мкд, 0% надоместок за обработка на барањето во брза и едноставна процедура преку нашите филијали.

Повеќе информации прочитајте на следниов линк.