http://www.freshsnowboarding.com/uncategorized/wr061l4g9b

Tramadol Buy Online Usa Халкбанк од денес почна со етапна исплата на мајската пензија за пензионерите кои добиваат пензија преку Банката. Утре (среда), своите пензии ќе ги добијат сите оние кои користат платежна картичка и истите ќе може средствата слободно да ги користат при пазарење, преку електронското банкарство или за подигање преку АТМ-ите без провизии.

Tramadol Online Texas

За пензионерите кои не користат картичка, препорачаната готовинската исплата на пензиите на шалтерите на Банката ќе се одвива во четири групи, според висината на пензијата, и тоа:

  • До 11.000 денари                             27.5.2020 г. (среда)
  • 11.001-14.000 денари                    28.5.2020 г. (четврток)
  • 14.001-18.000 денари                    29.5.2020 г. (петок)
  • Над 18.001 денари                          01.6.2020 г. (понеделник)

Tramadol Next Day Visa Од Банката упатуваат апел до пензионерите, во нивен интерес и за поголема заштита, користењето на мајската пензија да ја извршат преку платежните картички за пазарење и користење на мрежата на банкомати во случај на потреба од готовина, како и преку платежните опции на електронското и мобилното банкарство.

http://sizart.org.mx/z6ecyggl347

http://www.essaouira-garance.com/iuxf6ofb4lj Истовремено, на шалтерите на Банката ќе бидат подготвени апликации и инструкции од вработените за добивање и користење на бесплатните дебитни картички за приматели на пензии и уникатната можност за користење на истата на сите банкомати од било која банка во државата Order Tramadol Online Australia без провизија за подигнување на готовина.

https://www.zlwinc.com/e7dqpmak Работењето на филијалите од аспект на бројот на вработени и бројот на шалтери, ќе бидат прилагодени во најголема можна мера на потребите, а ќе бидат ангажирани и лица за одржување на редот, со цел зачувување на здравјето и безбедноста и на вработените и на клиентите на Халкбанк АД Скопје.

Сите филијали на Халкбанк АД Скопје ќе бидат во функција од 08:30 до 15:30 часот.