ХАЛКБАНК АД Скопје мисли на Вас!

ПРОМОТИВНА ПОНУДА за сите корисници на кредитни картички Mastercard Standard, Mastercard Contactless, Visa Classic ,Visa Gold и Mastercard World.

Во промотивниот период ќе имате можност да подигнувате готовина од АТМ без провизија.

Промоцијата ќе трае во периодите наведени во табелата подолу:

Месец Промотивен период
Јануари 25.01-31.01.2019
Февруари 22.02-28.02.2019
Март 25.03-31.03.2019
Април 24.04-30.04.2019
Мај 25.05-31.05.2019
Јуни 24.06-30.06.2019
Јули 25.07-31.07.2019
Август 25.08-31.08.2019
Септември 24.09-30.09.2019
Октомври 25.10-31.10.2019
Ноември 24.11-30.11.2019
Декември 25.12-31.12.2019

Крајот на месецот нека биде почеток за новите уживања.

Промотивната понуда важи само за подигнување на готовина од Банкоматите на Халкбанк АД Скопје.

Ви Благодариме на довербата,
Ваша Халкбанк АД Скопје