Имате одлична идеја и одличен бизнис план? 

Не можете да се снајдете во морето бирократски препреки во македонските банки кои во суштина не финансираат развојни проекти, а алтернативните извори за финансирање Ви се непознати?

Повелете на доверлив разговор со БанкоМетар.мк – долгогодишен партнер на кој може да му верувате !

Што можеме да Ви понудиме ?

 1. Секој потребен износ за финансирање на Вашиот проект !
 2. Рок на отплата до 10 години !
 3. Ниска годишна каматна стапка од САМО 3 % !
 4. Не е потребно обезбедување т.е. хипотека ( колатерал ) 
 5. Се што е потребно е солидна идеја и уште посолиден бизнис план
 6. Сектори кои најчесто се финансираат : 
 • Обновливите извори на енергија
 • Комерцијален развој на недвижнини
 • Медицинска здравствена заштита
 • Агро бизнис
 • Рударство
 • Технологија
 • Алтернативна енергија
 • Производство
 • Изградба
 • Телекомуникации 
 • Други сектори

За доверлив разговор и поблиска презентација на идеите испратете контакт на [email protected] или на 071-355-844