p2p.mk e дел од првата “Crowdlending“ платформа во Македонија – Goldmen Capital, која во последните неколку години бележи огромни успеси во полето на финансиско посредување.

p2p.mk е сигурна и стабилна “peer to peer” платформа на која што може да инвестираат и поединци и компании во потрошувачки кредити кои ги обезбедуваат кредитни друштва.

За да инвестирате потребно е да се регистрирате на нашиот веб-сајт.

1. Регистрирајте се со вашата е-маил адреса и извршете верификација на идентитетот со валиден документ.

2. Откако успешно ќе ја извршите верификацијата, депонирајте износ на финансиски средства со налог.

3. Погледнете ја понудата на достапни кредити за инвестирање и изберете во кој кредит ќе ги вложите вашите средства.

4. Купете го кредитот и започнете да заработувате дополнителен приход.

Целосниот процес на регистрација, погледнете го на овој линк.

Регистрирајте се веднаш тука.

Минималниот износ за инвестирање во еден заем e 3000 денари.

p2p.mk oбезбедува сигурни и стабилни можности за инвестирање во потрошувачки кредити за значително зголемување на вашите приходи.

Започнете да ја градите вашата финансиска иднина сега!

Безбедно и сигурно.