Почитувани читатели на БанкоМетар.мк

Оваа година, како и секоја друга, традиционално избираме финансиско друштво на годината!

Во изборот на финансиското друштво и при гласањето, кое е анонимно, ги земаме во предвид Вашите искуства со друштвото, брзината на одобрување, љубезноста на вработените, висината на надоместоцит и вкупното искуство кое Вие сте го имале со финансиското друштво!

Затоа гласајте за Вашето омилено финансиско друштво од кое сте најзадоволни на анкетата подолу!

Кое според Вас беше финансиско друштво на годината 2021?