Собранието на Стопанска банка АД Битола донесе одлука, Стевчо Јолакоски да биде именуван за член на Надзорниот одбор на Банката, со мандат од четири години, соопшти Банката преку Македонската берза.

Тој ќе зема месечен паушал од 50 илјади денари.