Почитувани,

Извлекувањето на добитниците на награди од наградната игра ,,STBBT Master Mania’’ беше одржано на ден 04.01.2019 година со почеток од 12.00 часот во просториите на Деловниот Центар на  Стопанска банка а.д. Битола во Скопје.

Среќните добитници од наградната игра ,,STBBT Master Mania’’ се:

1. Патување за двајца на Малдиви

Игор Китановски, Крива Паланка

2. MacBook

Михајло Милевски, Битола

3. Iphone 8plus

Горјанчо Митревски, Демир Хисар

 

За контрола на регуларноста се погрижи комисија во состав на членовите:

1. Весна Дончева; нотар

2. Лиле Христова, претставник од маркетинг агенцијата ОкИдеа ДООЕЛ Скопје;

3. Бранко Тодоровски, претставник од Стопанска банка а.д. Битола;

4. Антонија Тасевска, претставник од Стопанска банка а.д. Битола;

 

Честитки за добитниците и голема благодарност до сите учесници.

Со почит,

Стопанска банка а.д. Битола