Кај нас ЖЕНИТЕ МОЖАТ!

-50% попуст на камата на БРЗ КРЕДИТ до 30.000 МКД!

https://krediti.com.mk/promo

Аплицирај и стани потенцијален добитник на викенд за двајца во  ХОТЕЛ & СПА Тино Св.Стефан – Охрид.

 Акцијата трае до 06.03.2021, САБОТА.