Акциите на Комерцијална банка, НЛБ Банка и Алкалоид се трите најтргувани акции на Македонската берза во април со вкупен проемт од над 3,4 милиони евра.

На листата понатаму следуваат Охридска банка и Стопанска банка Скопје…