Капитал Банка АД Скопје ги известува своите корисници дека по повод престојните Велигденски празници експозитурите и шалтерите на банката нема да работат на 06.04.2018 г.(петок), 07.04.2018 г. (сабота) и 09.04.2018 г. (понеделник).