Ве известуваме дека Шалтер 2 при Универзитетот за туризам и менаџмент во периодот од 07-11 мај 2018 година (понеделник – петок) со почеток од 08:30-19:00 часот.

Воедно, истиот шалтер продолжено работно време ќе има и на 12 мај 2018 година (сабота) со почеток од 08:30-13:00 часот.