Капитал Банка ги известува своите клиенти дека шалтерот на Капитал Банка со седиште во УТМС, ќе работи со продолжено работно време во следниов период:
– 22 април – 25 април 2019 година (понеделник–четврток) со почеток од 08:30-17:30 часот.

Со почит,

Капитал банка АД Скопје